Zaradi napake na videu veljala za osumljenko

Zaradi napake na videonadzornem sistemu bankomata so zmotno mislili, da je ženska odtujila denar z bankomata.
Oglej si celoten članek

Policija se je novembra na javnost obrnila s prošnjo za pomoč pri ugotavljanju identitete ženske, ki je poleti dvignila denar na enem od bankomatov v Piranu. Obstajal je namreč sum, da je omenjena oseba ukradla denar iz bankomata.

Po zbranih obvestilih in dokazih so piranski policisti ugotovili, da ni razlogov za ta sum, saj je zaradi časovne napake na videonadzornem sistemu bankomata prišlo do zamika zavarovanih videonadzornih posnetkov. Ženska na fotografijah tako ni osumljenka za omenjeno dejanje.

Policija je na pristojno Okrožno državno tožilstvo v Kopru podala kazensko ovadbo zoper neznanega storilca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 21:29 11. Februar 2014.

    Prašič te je delal, potem si pa ti ven prlezu...

  • 10:15 11. Februar 2014.

    Prašiči plavi upam da vas iztoži za kakšen miljonček ali dva.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.