Zaradi nesreče stali na gorenjki

Foto: PIC, cestna kamera Cestna kamera Foto: PIC, cestna kamera Cestna kamera Foto: PIC, cestna kamera Cestna kamera Foto: PIC, cestna kamera Cestna kamera Foto: PIC, cestna kamera Gorenjska avtocesta, izvoz Šmartno
Promet je med 20. in 22. uro potekal samo po odstavnem pasu.
Oglej si celoten članek

500 metrov od šentviškega predora v smeri Kranja se je po podatkih republiške uprave za zaščito in reševanje ob 19. 50 zgodila prometna nesreča, v kateri je bilo udeleženo eno vozilo. V nesreči se je ena oseba telesno poškodovala.

Zaradi nesreče sta bila več kot dve uri zaprta vozni in prehitevalni pas. Ker je promet potekal le po odstavnem pasu, so nastajali zastoji.

Posledice prometne nesreče so že odstranili.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.