Zaradi nesreče v gozdu sledi ovadba

Policija bo zaradi ogrožanja varnosti pri delu podala kazensko ovadbo zoper moškega, ki je opravljal gozdarska dela skupaj z moškim, na katerega je padlo drevo.
Oglej si celoten članek

Nesreča s smrtnim izidom se je zgodila včeraj popoldne. Moška, 51 in 52 let, sta opravljala gozdarska dela v gozdu na območju Recenjaka. Pri tem je na 52-letnika padlo drevo, zaradi česar je na kraju umrl.

Policija je opravila ogled kraja dogodka. Zaradi suma storitve kaznivega dejanja ogrožanja varnosti pri delu bodo zoper 51-letnega moškega iz okolice Ruš podali kazensko ovadbo pristojnemu državnemu tožilstvu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.