Zaradi nesreče večurna zapora

Foto: Bralec Nesreča na štajerski avtocesti Foto: Bralec Nesreča na štajerski avtocesti Foto: Bralec Nesreča na štajerski avtocesti Foto: Bralec Nesreča na štajerski avtocesti Foto: Bralec Nesreča na štajerski avtocesti Foto: Bralec Nesreča na štajerski avtocesti Foto: Bralec Nesreča na štajerski avtocesti Foto: Bralec Nesreča na štajerski avtocesti Foto: Bralec Nesreča na štajerski avtocesti Foto: Bralec Nesreča na štajerski avtocesti
Med priključkoma Slovenske Konjice in Dramlje v smeri Ljubljane se je prevrnilo vlečno vozilo.
Oglej si celoten članek

Med priključkoma Slovenske Konjice in Dramlje v smeri Ljubljane se je prevrnilo vlečno vozilo, zaradi česar je bila štajerska avtocesta zaprta več ur. Promet se še ni povsem sprostil, saj sta zaprta prehitevalna pasova v obe smeri.

Kot so  pojasnili na PU Celje, se je prevrnilo vlečno vozilo, v nesreči pa je bil udeležen en voznik. Informacij o hujših poškodbah policija nima, vendar ocenjujejo, da se je voznik vlečnega vozila v nesreči lažje poškodoval. 

Promet je bil zaradi nesreče preusmerjen na regionalne ceste.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • STF
    07:29 29. April 2015.

    spet zaspan romun, 100%

  • 20:30 28. April 2015.

    Hudirja, 3 cm od radarja. :(

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.