Zaradi nesreče vse stoji

Foto: PIC (cestne kamere) Zastoj na ljubljanski vzhodni obvoznici Foto: PIC (cestne kamere) Zastoj na ljubljanski vzhodni obvoznici
Kolone na ljubljanski obvoznici in avtocesti.
Oglej si celoten članek

Na ljubljanski obvoznici sta zaradi prometne nesreče zaprta vozni in prehitevalni pas od Zaloške ceste proti Štajerski, poroča prometno-informacijski center. Nastajajo daljši zastoji, občasno zapirajo tudi Predor Golovec proti Štajerski.   

Zastoji na ljubljanski obvoznici so na naslednjih odsekih:
- Kozarje - Koseze - Bežigrad;
- Rudnik - Golovec;
- Malence - Zadobrova.

Prometno-informacijski center poroča tudi o zastojih na dolenjski avtocesti med Višnjo Goro in Šmarjem Sap proti Ljubljani. Vozniki, ki so po dolenjski avtocesti prihajali v Ljubljano okoli 7.30 so se morali prebiti skozi desetkilometrsko kolono.

Foto: PIC (cestne kamere) Zastoj na ljubljanski vzhodni obvoznici

O zastoju poročajo tudi na cestah Medno - Ljubljana, Grosuplje - Šmarje Sap,  Pijava Gorica - Škofljica - Ljubljana in Ig - Ljubljana.

Zaradi del bo do konca julija zaprta cesta Sevnica - Planina, med Vejicami in Prapretnim.

Zaprte ceste zaradi zimskih razmer in poplav

Česta čez Vršič je zaradi zimskih razmer in zemeljskega plazu zaprta, na avstrijski strani je zaprta tudi cesta čez Pavličevo Sedlo zaradi poškodovanega cestišča.

Zaradi poplavljenih cestišč so zaprte ceste Planina - Unec, Podskrajnik - Rakov Škocjan in Laze - Planina.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.