Zaradi nesreče je bila dlje časa zaprta avtocesta

Foto: PIC
Foto: PIC
Več ur je bila dolenjska avtocesta pri Šmarju Sap v smeri proti Novemu mestu zaradi nesreče zaprta.
Oglej si celoten članek

Zaradi prometne nesreče je bil več ur popolnoma zaprta dolenjska avtocesta med priključkoma Šmarje Sap in Cikava proti Novem mestu. Okoli 17.20 so avtocesto odprli, a promet še vedno poteka le po enem pasu. 

Zaradi nesreče je nastal daljši zastoj, ki sega na južno ljubljansko obvoznico mimo razcepa Kozarje na zahodno obvoznico do Kosez ter na severno obvoznico. Zastoj je tudi iz smeri Primorske, mimo Brezovice. 

Zastoji so tudi na regionalnih cestah Ljubljana - Škofljica, Ljubljana - Ig ter Škofljica - Grosuplje in na drugih cestah, ki vodijo iz Ljubljane proti Grousplju. 

Foto: PrtScr Promet.si zemljevid pic

V nesreči se je prevrnil tovornjak

Po podatkih PU Ljubljana je bilo v nesreči udeleženo tovorno vozilo, ki se je prevrnilo. "Ena oseba je bila pri tem lažje poškodovana," navaja Nataša Pučko s PU Ljubljana. 

Foto: PIC Kolone na dolenjki

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:02 18. April 2019.

    --Poiščitee Gola Ženske v vaši soseski tukaj: Tiny.CC/Zenske

  • 16:02 18. April 2019.

    --Poiščitee Gola Ženske v vaši soseski tukaj: Tiny.CC/Zenske

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.