V prometni nesreči, ki je ohromila promet na obvoznici, umrl voznik

Foto: Bralec Nesreča na severni ljubljanski obvoznici Foto: Bralec Nesreča na severni ljubljanski obvoznici Foto: Bralec Nesreča na severni ljubljanski obvoznici
Trčil v prikolico in umrl.
Oglej si celoten članek

Na ljubljanski severni obvoznici se je pri izvozu Podutik - Koseze v smeri proti Kozarjam danes okoli 14.20 zgodila huda prometna nesreče, v kateri je umrl 46-letni voznik osebnega vozila, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Po do sedaj zbranih obvestilih je 46-letni voznik osebnega vozila zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo trčil v zadnji del prikolice tovornega vozila, ki ga je pred njim z zmanjšano hitrostjo zaradi gostote prometa vozil 40-letni državljan Bosne in Hercegovine.

Policisti nadaljujejo zbiranje obvestil o okoliščinah nesreče. O vseh ugotovitvah bodo obvestili pristojno okrožno državno tožilstvo.

Posledice nesreče so po več urah odstranili. Foto: PIC Severna obvoznica

 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:02 7. December 2019.

    Mimogrede , ali ni ta odsek prepovedan za kamione ???????? !!!!!!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.