Zaradi neurja z močnim deževjem črpali vodo iz stanovanj

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Dele Slovenije je včeraj v popoldanskih urah zajelo neurje z močnim dežjem.
Oglej si celoten članek

Najhuje je bilo na območju Brežic in Krškega, kjer so morali posredovati gasilci in izčrpati vodo iz treh stanovanjskih objektov. 

V Brežicah so gasilci po podatkih republiške uprave za zaščito in reševanje zavarovali gospodarski objekt in očistili jaške. 

Neurje z močnim dežjem je zajelo tudi Kostanjevico na Krki. Gasilci so izčrpali vodo iz stanovanjskega objekta ter vozišča regionalne ceste. 

Meteorna voda je po podatkih URSZR zalila objekte tudi na območju občine Grosuplje in ogrožala več objektov v Šentjerneju. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.