Zaradi odpovedi ubil štiri ljudi

Foto: Žurnal24 (Foto: EPA)
Gradbenik je po odpovedi pri nekem španskem gradbenem podjetju, ki je zašlo v finančne težave, ubil lastnike družbe in še dva bankirja.
Oglej si celoten članek

Pokol se je po poročanju tujih medijev zgodil okoli osme ure zjutraj, potem ko je zidar vstopil v kavarno, v kateri je bil lastnik gradbene družbe Joan Tulbert s sinom Angelom. Napadel ju je med zajtrkovanjem in vpričo drugih gostov ubil. Pol ure zatem je vstopil še v bližnjo banko in ubil še dva zaposlena v njej, tretjega pa ranil. Kako hude so poškodbe, še ni znano.

Pokol se je zgodil na severovzhodu Španije, v mestu Olot v provinci Girona. Ološki župan Lluis Sacrest je po poročanju BBC za lokalni radio povedal, da so v ozadju kriminalnega dejanja najverjetneje finančni problemi. Policija je 57-letnega napadalca že prijela.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.