Zaradi petja 81-letnik ubil 94-letnika

Foto: Žurnal24
V enem izmed kalifornijskih rehabilitacijskih centrov se je zgodil nenavaden umor. 81-letni moški je ubil 94-letnega sostanovalca samo zato, ker ni mogel prenesti njegovega petja.
Oglej si celoten članek

Policija v mestu Santa Ana v ameriški zvezni državi Kalifornija je 81-letnega Williama McDougalla obtožila umora 94-letnega Manh Van Nguyena, s katerim sta v bolniški sobi okrevala po operaciji.

Kot je v ponedeljek sporočilo tožilstvo, je McDougall Van Nguyena ubil zato, ker ni prenesel njegovega petja. Van Nguyen si je namreč okrevanje po operaciji krajšal s petjem v vietnamskem jeziku.

Napad na 94-letnika je opazila medicinska sestra. McDougall je tako iz omare vzel kovinsko palico in z njo večkrat udaril po Van Nguyenovi glavi. Slednji je zaradi poškodb kasneje umrl v bolnišnici.

81-letniku zaradi domnevnega umora grozi 25 let zaporne kazni. Moški se trenutno nahaja v enem izmed kalifornijskih zaporov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.