Zaradi počene gume zaprta avtocesta

Foto: Pixsell
Foto: Pixsell
Štajerska avtocesta je bila zaradi počene gume na kombiju zaprta več kot eno uro. Nastal je daljši zastoj.
Oglej si celoten članek

Na štajerski avtocesti je na odseku Slovenske Konjice–Celje na viaduktu Slatina na kombiju počila guma, zaradi česar se je prevrnil. Po podatkih policije je bila avtocesta v smeri proti Ljubljani na tem odseku dobro uro zaprta, zaradi česar so nastajali daljši zastoji. Po podatkih Policijske uprave Celje je zdaj avtocesta že odprta.

Zaradi prometne nesreče na avtocesti je bil promet usmerjen na vzporedno regionalno cesto, kjer je po podatkih prometno-informacijskega centra za državne ceste promet gost z občasnimi zastoji. Daljši zastoj ostaja pred cestninsko postajo Tepanje.

V nesreči ni bilo poškodovanih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.