Zaradi podaljšanih praznikov kolone na cestah

Foto: zurnal24.si
Foto: zurnal24.si
Zaradi podaljšanih praznikov so na nekaterih cestah že zastoji.
Oglej si celoten članek

Promet je po podatkih prometno-informacijskega centra povečan na primorski avtocesti proti Ljubljani - na posameznih odsekih je promet upočasnjen. Na štajerski avtocesti je promet povečan pred delovno zaporo med Šempetrom in Vranskim v obe smeri.

Čakalna doba je na mejnih prehodih Starod, Jelšane, Slovenska vas, Obrežje in Gruškovje.

Zaprta cesta zaradi padanja kamenja

Cesta Tržič - Ljubelj je med Podljubeljem in predorom Ljubelj zaprta zaradi nevarnosti padanja kamenja in poškodovanega vozišča. Cesta bo zaprta predvidoma do sredine junija.

Delovne zapore so na naslednjih cestah: 

- Na štajerski avtocesti bo med Vranskim in Šentrupertom v obe smeri promet v delovni zapori predvidoma do nedelje potekal samo po enem voznem pasu.
- Vipavska hitra cesta bo med razcepom Nanos in priključkom Vipava proti Italiji zaprta do 6. 5., predvidoma do 5. ure zjutraj. Promet je preusmerjen na regionalno cesto Razdrto - Vipava, obvoz za tovorna vozila proti Italiji pa je preko Sežane in Fernetičev.
- Zaradi rušenja cestninske postaje bo predvidoma od ponedeljka, 6. 5., na primorski avtocesti zaprt priključek Kozina v obe smeri. Obvoz bo preko priključkov Kastelec in Divača.
- Predvidoma od 6. do 11. 5. bo na dolenjski avtocesti zaprt izvoz Drnovo/Krško iz smeri Ljubljane.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:34 5. Maj 2019.

    Čakalne dobe so bile izrecno zaradi delovišč na cestah. Nekega velikega obiska Hrvaške letos ni bilo - večina so bili …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.