Zaradi požara evakuirali nakupovalni center

Foto: Iztok Golob gorenska16.10.08...gasilci..vaja..v.kletnih.prostorih.savinega.trojcka.ob.kranjs Foto: Saša Despot Gasilci Foto: Saša Despot Gasilci Foto: Žurnal24 main Gasilci
Včeraj zvečer so zaradi požara evakuirali nakupovalni center Arkadia.
Oglej si celoten članek

"Ob 19.57 je na Viru, občina Domžale, v nakupovalnem centru Arkadia, zagorelo v priročni kuhinji trgovine C&A, zaradi česar se je sprožil avtomatski javljalnik požara. Kupce v trgovini so evakuirali," poroča portal uprave za zaščito in reševanje.

"Poslovodja trgovine je še pred prihodom gasilcev CZR Domžale na kraj, z gasilnim aparatom pogasila požar. Gasilci so prostor prezračili ter s termovizijsko kamero pregledali stroj in ugotovili, da še vedno gori. Gasilci so ga odklopili, razdrli in pogasili," še poroča portal. 

Nakupovalni center so odprli pred dobrim letom, velik je skoraj 11 tisoč kvadratnih metrov, v njem pa je več kot deset različnih trgovin. Skoraj tretjino centra zaseda hipermarket Spar. 

Fotografija je simbolna.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 06:09 23. December 2017.

    Gasilce bi samo vprašal,če so bili dovolj previdni,da ne bo problemov z zavarovalnico

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.