Zaradi požara zaprli predor Karavanke

Predor Karavanke je zaradi tehničnih težav zaprt v obe smeri. Zapora velja do preklica.
Oglej si celoten članek

V predoru je prišlo do izpada električne napetosti zaradi požara v električni omarici na slovenski strani, do katerega je sicer po podatkih Uprave za zaščito in reševanje prišlo že sinoči nekaj pred polnočjo.

Gasilci so požar sicer hitro pogasili, vendar so zaradi pogorele instalacije ostale brez napajanja nadzorno krmilne naprave na slovenski strani predora. Zaradi varnosti so se pristojni odločili, da predor do nadalnjega zaprejo. Napake odpravljajo.

Obvoz za osebna vozila je čez prelaza Ljubelj in Korensko sedlo. Tovorna vozila nad 7,5 tone, ki so namenjena proti Avstriji, izločajo na počivališču Radovljica.

Tudi v torek je bil predor Karavanke zaradi tehničnih težav na avstrijski strani za nekaj ur zaprt v obe smeri.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.