Zaradi prehitre vožnje trije v bolnišnico

Foto: Žurnal24 (Foto: PU Slovenj Gradec)
Slovenj Gradec. 26-letnica zjutraj zaradi neprilagojene hitrosti izgubila oblast nad vozilom. Sledil je trk v avto, v katerem sta bila 25-letnik in dve leti star otrok.
Oglej si celoten članek

Zjutraj je 26-letna voznica iz Mislinje zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo izgubila oblast nad upravljanjem vozila, s katerim je zapeljala preko nasprotnega voznega pasu in trčila v skalo ob levi strani glavne ceste. Od tam jo je z vozilom odbilo nazaj na vozišče. Ravno v tistem trenutku je iz smeri Velenja pripeljal 25-letni voznik iz Mislinje, ki je s prednjim delom osebnega avtomobila trčil v bočni del njenega vozila.

Foto: Žurnal24

 


V prometni nesreči se je voznica lažje telesno poškodovala, prav tako se je lažje poškodoval voznik osebnega avtomobila in dve leti star otrok. Vsi trije poškodovani so bili z reševalnimi vozili prepeljani v Splošno bolnišnico Slovenj Gradec. Zoper povzročiteljico bodo policisti podali obdolžilni predlog na Okrajno sodišče Slovenj Gradec.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.