Zaradi prometne nesreče nov zastoj

Foto: PIC
Foto: PIC
Nova nesreča na primorski avtocesti, na Poti na Laze pa prevrnjeno vozilo.
Oglej si celoten članek

Po podatkih Prometno-informaijskega centra (PIC) je na primorski avtocesti med priključkom Vrhnika in CP Log v smeri Ljubljane zaradi prometne nesreče zaprt prehitevalni pas. Nastal je zastoj dolg približno 20 kilmetrov. "Pot se vam podaljša za približno eno uro. Za osebna vozila je obvoz možen po vzporedni regionalni cesti Logatec - Vrhnika - Brezovica," pravijo na PIC.
 
Nesreča se je zgodila še pred počivališčem Ravbarkomanda, posledice so že odstranjene. 

Po poročanju Uprave RS za zaščito in reševanje je sicer ob 17.20 prišlo do prometne nesreče še na Rožnem v občina Krško, nekaj pred peto popoldan pa se je na Poti na Laze prevrnilo osebno vozilo. 

Foto: PIC Mejni prehodi Stanje ob 18.15
- na gorenjski avtocesti med priključkom Jesenice vzhod inpredorom Karavanke proti Avstriji, 9 kilometrov, v smeri Kranjske Gore priporočamo izvoz Lesce;
- na primorski avtocesti pred počivališčem Ravbarkomanda proti Ljubljani, približno 4 kilometre, upočasnjen promet, pot se vam podaljša za približno 10 minut;
- na štajerski avtocesti pred prehodom Šentilj proti Avstriji, krajši zastoj;
- na pomurski avtocesti pred prehodom Pince proti Madžarski, krajši zastoj;
- na cestah Lucija - Sečovlje, Koper - Šmarje - Dragonja in Podlehnik - Gruškovje.

Po podatkih hrvaškega avto kluba HAK je daljši zastoj že proti mejnima prehodoma Sečovlje in Dragonja. 

Po zadnjih podatkih policije so čakalne dobe na mejnih prehodih Sečovlje, Dragonja, Jelšane, Metlika, Obrežje ter Gruškovje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.