Trčila tovornjaka, nastal zastoj

Foto: arhiv Žurnal24 Zastoj na avtocesti
Zaradi prometne nesreče je bila zaprta avtocesta med Naklim in Kranjem zahod v smeri Ljubljane na območju delovišča.
Oglej si celoten članek

Po podatkih Policijske uprave Kranj sta bili v nesreči udeleženi dve tovorni vozili tujih prevoznikov za prevoz vozil, ki sta peljali v smeri Ljubljane. Vzrok za nalet je neprilagojena hitrost. V prometni nesreči je nastala večja materialna škoda.

Po podatkih uprave za zaščito in reševanje so gasilci GARS Kranj zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja, odstranili plinsko jeklenko iz enega tovornega vozila in po razlitih motornih tekočinah posuli vpojna sredstva.

V času zapore so policisti na vzporednih cestah obravnavali še dve drugi prometni nesreči. V Lahovčah sta trčili dve vozili, na Polici pa tri. V Lahovčah gre za lahke telesne poškodbe zaradi izsiljevanja prednosti, v primeru naleta na Polici pa je nastala samo materialna škoda, so sporočili s policije.

Na Policijski upravi Kranj očividce nesreče pozivajo, da podatke sporočijo na interventno številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.