Hudi nesreči, dve osebi sta v kritičnem stanju

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Zaradi prometnih nesreč sta ogroženi dve življenji.
Oglej si celoten članek

Policisti ljubljanske policijske uprave so včeraj obravnavali dve prometni nesreči, zaradi katerih sta dve osebi v kritičnem stanju. 

Okoli 16.30 se je na cesti od Livolda proti Mozlju (pri Kočevju) zgodila prometna nesreča, v kateri je bil samoudeležen motorist. Po prvih podatkih je zaradi neprilagojene hitrosti v ovinku padel in se pri tem huje telesno poškodoval. Z reševalnim vozilom je bil odpeljan v UKC Ljubljana, njegovo življenje je ogroženo.

Policisti so intervenirali tudi v prometni nesreči, zaradi katere je ogroženo peščevo življenje. Nekaj pred 9. uro zjutraj je na Barjanski cesti prišlo do trčenja med avtobusom  in  pešcem, ki je bil zaradi trka huje telesno poškodovan. Z reševalnim vozilom je bil nato odpeljan v UKC Ljubljana. Njegovo življenje je prav tako ogroženo.

Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah dogodka, o čemer bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

dezurni@styria-media.si
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:30 20. Oktober 2021.

    Tako je, kar na cestah se pobijmo. Bomo koroni delo olajšali.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.