Zaradi ptic ostali na tleh

Foto: Žurnal24 Del potnikov je moral potovanje v Nemčijo prestaviti na jutri. (Foto: Pixell)
V letalo airbus 320 hrvaške letalske družbe se je med vzletom na letalski pisti zaletela jata ptic. K sreči letalo še ni bilo v zraku, kar je preprečilo katastrofo.
Oglej si celoten članek

Letalo airbus 320 letalske družbe Croatia Airlines se je po poročanju hrvaških medijev popoldne ob 15.40 pripravljalo na polet za Frankfurt, a se je neposredno pred vzletom vanj zaletela jata ptic. Velika sreča v nesreči je bila, piše Jutarnji list, da se je incident zgodil, dokler je bilo letalo na tleh, zato varnost potnikov ni bila ogrožena.

Popravilo letala bo trajalo vsaj čez noč, v četrtek pa naj bi bilo spet v zraku. Potniki so v Frankfurt poleteli z drugim letalom, a so morali zaradi nesreče odpovedati let za Düsseldorf. Del potnikov je zvečer poletel za Zagreb, kjer jim je bila zagotovljena hotelska nastanitev, zjutraj pa bodo nadaljevali potovanje v Nemčijo. Preostanku potnikov so zagotovili nastanitev v Splitu. Tudi oni bodo po poročanju hrvaških medijev jutri zjutraj nadaljevali svoje potovanje z drugimi letali, najverjetneje bodo leteli s hrvaško letalsko družbo Croatia Airlines.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.