Zaradi skale iztiril vlak

Foto: nn
Foto: nn
"Med postajama Grahovo in Podbrdo vlak zjutraj naletel na skalo in s prvim delom iztiril, poškodovanih ni. Proga je do nadaljnjega zaprta," sporočajo na Slovenskih železnicah.
Oglej si celoten članek

Potniški vlak je zjutraj med postajama Grahovo in Podbrdo naletel na skalo in se s prvim delom iztiril.

Nihče od potnikov in članov spremnega osebja ni poškodovan, potniki omenjenega vlak so bili prepeljani z avtobusom. O izrednem dogodku so obveščeni vsi pristojni organi in preiskava izrednega dogodka poteka. "Železniška proga med Grahovim in Podbrdom je do nadaljnjega zaprta. Organiziran je nadomestni prevoz potnikov z avtobusi," pravijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:06 16. Oktober 2016.

    Tole je pa informacija , ki je šolsko napačna. Jaz dam roko v ogenj , če samo vsak 20 Slovenec …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.