Zaradi smrti 33-letne mame štirih aretiran njen mož

Foto: Profimedia Fotografija je simbolična.
Foto: Profimedia Fotografija je simbolična.
Zaradi smrti 33-letne mame štirih otrok aretirali njenega moža, po neuradnih informacijah poroča Večer.
Oglej si celoten članek

Sprehajalka je v petek popoldan pri Kidričevem našla žensko truplo, smo poročali v soboto. Policija je ugotovila, da je šlo za 33-letnico iz Markovcev. Policija je ugotovila, da je šlo za žensko, ki je bila pogrešana od 23. marca. 

V soboto smo poročali, da so zaradi suma umora prijeli 37-letnega moškega in 33-letno žensko, Večer danes poroča, da naj bi prijeli njenega moža, ki je tudi prijavil, da je pogrešana, njune štiri otroke pa naj bi socialna služba odpeljala k njenim sorodnikom. 

V izjavi je policija potrdila le, da je eden od prijetih iz ožjega družinskega kroga umorjene. Po poročanju Večera naj bi bilo truplo skrito v kupu pokošene trave. 

Fotografija je simbolična. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 19:36 8. April 2024.

    Sredinc 08. 04. 2024 19.14 +8 Aleksandra Škamlec iz Lenarta je tista, ki je ubila 33letnico na Kidričevem če se …

  • 12:50 8. April 2024.

    A kakšno vlogo pri vsem tem ima pa prijeta ženska oseba , pa ne znate vprašati !

  • 11:54 8. April 2024.

    Kaj ljudje počnejo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.