Zaradi smrti pacienta strokovni nadzor

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Na območju Raven na Koroškem se je v ponedeljek zgodila nenavadna nesreča. Leseni drobec je starejšega občana poškodoval po vratu. Zaradi močne krvavitve je ta umrl po tem, ko je zapustil bolnišnico.
Oglej si celoten članek

Na območju Raven na Koroškem sta v ponedeljek popoldne sorodnika iz lesenega debla izdelovala korito, so sporočili iz PU Celje. Mlajši je s kladivom udarjal po kovinski zagozdi, od katere se je odlomil drobec in starejšega poškodoval po vratu.

Zaradi močne krvavitve so ga odpeljali v zdravstveni dom, od koder je bil po prvi pomoči odpuščen domov. V večernem času pa je 66-letnik na domu umrl.

Kot pojasnjujejo na PU Celje, kriminalisti še zbirajo obvestila o dogodku, med drugim tudi o tem, kako je potekalo zdravljenje v zdravstvenem domu, in o odgovornosti zdravnika, ki je 66-letnika oskrbel.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:08 7. Julij 2011.

    "V komisiji za strokovni nadzor po sprejetem pravilniku sodelujejo zdravniki ZD Ravne"........<br /><br />Na koncu pa bo rečeno, da je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.