Zaradi težav vrnejo del naročnine

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Uporabniki Simobila, ki so imeli 26. in 27. aprila težave z omrežjem, se lahko pritožijo in tako dobijo povrnjen določen odstotek mesečne naročnine.
Oglej si celoten članek

Nekateri uporabniki Simobila so imeli 26. in 27. aprila težave. Na Simobilu so v klicnem centru takrat pojasnili, da so se težave pojavile zaradi posodobitve jedrnega omrežja, in uporabnikom svetovali, kako lahko morebitne težave odpravijo. 

Zveza potrošnikov Slovenije vsem, ki so imeli v omenjenem obdobju težave, svetuje, naj pošljejo pritožbo na info@simobil.si. Pri Simobilu so namreč zatrdili, da bodo vsem, ki se bodo pritožili, povrnili 15 odstotkov vrednosti mesečne naročnine za paket mobilnih storitev. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:36 6. Maj 2014.

    Spet nakladajo na Simobilu, če bi bilo to res potem bi nas uporabnike prej obvestili, tako pa v soboto, ko …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.