Zaradi ugrezanja možna selitev

Foto: Žurnal24 Pri Lidlu se bo o tem, ali bodo ostali na isti lokaciji ali pa se bodo preselili
Trgovino Lidl na ljubljanskem Rudniku bodo glede na oceno stroškov zaradi ugrezanja morda tudi preselil, so nam povedali v družbi.
Oglej si celoten članek

"Trenutno so v teku različne analize o možnih posledicah ugrezanja tal na Rudniku," so nam na naše poizvedovanje, ali so že dobili ocene ugrezanja tal za trgovino, povedali pri trgovski verigi Lidl.

Bo trgovina vnovič odprta na isti lokaciji? "Na podlagi poročil in ocene stroškov potrebnih sanacijskih del bomo sprejeli odločitev o ponovnem odprtju trgovine," so še povedali.

Dodajajo, da se vzporedno že dogovarjajo tudi o morebitni začasni preselitvi trgovine na novo lokacijo.

Rutar in Lesnina brez težav
Danes smo poklicali še Lesnino, ki ima na Rudniku trgovino v neposredni bližini Lidla. Povedali so nam, da je lastnik stavbe sicer Mercator in da so v njej le najemniki, da pa niso bili obveščeni o nikakršnih težavah.

Da niso obveščeni o težavah z ugrezanjem, so nam v petek povedali tudi v sosednjem Rutarju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.