Zaradi varilnega aparata zagorelo

Foto: PGE Celje Požar v Celju Foto: PGE Celje Požar Foto: PGE Celje Požar
Zaradi varilnega aparata zagorelo na ostrešju. Šest gasilcev gasilo požar.
Oglej si celoten članek

Včeraj je med remontnim delom zagorelo na ostrešju objekta Merkscha. Pri delu so namreč uporabljali varilni električni aparat, ki so ga po uporabi pokrili z večjo leseno ploščo. Plošča se je nato vnela, požar pa se je razširil na izolacijsko jedro oziroma polnilo, ki sestavlja plošče, so sporočili s Poklicne gasilske enote (PGE) Celje.

Pri gašenju požara je posredovalo šest gasilcev PGE Celje s štirimi vozili, ki so s hitro in ustrezno odzivnostjo preprečili nadaljnjo širitev ognja na preostali del ostrešja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.