Zaradi vetra avto v tovornjak

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Veter povzročil nesrečo, zaradi katere je voznica pristala v kliničnem centru.
Oglej si celoten članek

Nekaj pred 10. uro dopoldan se je na glavni cesti skozi Litijo zgodila prometna nesreča, potem ko je sunek vetra prevrnil prikolico tovornega vozila.

V tistem trenutku je po cesti pripeljalo osebno vozilo in trčilo v prikolico, nato pa zapeljalo s ceste v jarek. Kot poroča Uprava za zaščito in reševanje, so gasilci PGD Litija zavarovali kraj dogodka, s tehničnim posegom iz vozila rešili voznico. To so v oskrbo prevzeli reševalci in jo odpeljali na zdravljenje v ljubljanski UKC.

Gasilci so s tehničnim posegom postavili prikolico na kolesa in umaknili tovorno vozilo s ceste, iz jarka pa so potegnili tudi avto. 

Zaradi močnega vetra je v velikem delu države otežen promet, močni sunki so lahko za vozila nevarni. Na Prometno-informacijskem centru voznike pozivajo, naj prilagodijo hitrost.

*fotografija je simbolična

dezurni@stryia-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.