Zaradi volitev ob nos in ušesa

Foto: Žurnal24 Kabulski zdravniki upajo, da bodo z operacijo, pri kateri bodo s čela na nos pre
Skupina talibanov je napadla in iznakazila Lala Mohamada, ko je ta šel na volišče. Odrezali so mu nos in obe ušesi.
Oglej si celoten članek

Vznemirljiva vsebina

Opozarjamo, da lahko fotografija vznemiri občutljive osebe.

Talibani so 40-letnega kmeta Lala Mohamada med potjo na volišče ustavili, pregledali in ga s puško udarili po glavi, da je omedlel. Nato so mu odrezali nos in obe ušesi.

Kabulski zdravniki upajo, da bodo z operacijo, pri kateri bodo s čela na nos presadili kožo, Mohamadu omogočili normalno življenje.

Talibani so že pred tem nekajkrat napadli ljudi po vsej državi, in sicer so nepismenim ljudem odrezali prste, da ti ne bi mogli pustiti odtisov na volilnih lističih, poroča spletni portal 24sata.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.