Zaradi vožnje v nasprotno smer ena oseba umrla, dve sta poškodovani

Foto: PIC
Foto: PIC
Zaradi vožnje v nasprotno smer je v nesreči na dolenjki ena oseba umrla, dve sta poškodovani.
Oglej si celoten članek

Na dolenjski avtocesti se je zaradi vožnje v napačno smer nekaj po 17. uri zgodila prometna nesreča. Povzročitelj je na kraju nesreče umrl, ob trčenju pa sta se poškodovali tudi potnici v vozilu, kamor je trčil nasproti vozeči voznik.

Predstavnica Ljubljanske policijske uprave Nataša Pučko je pojasnila, da dosedanje ugotovitve prometne nesreče kažejo, da je voznik osebnega vozila Fiat Punto, vozil v nasprotno smer po avtocesti proti Grosupljemu, pri tem pa trčil v nasproti vozeče terensko vozilo Dodge, švicarskih registrskih tablic.

Zaradi omenjene nesreče je do trčenja prišlo še med štirimi vozili, ki so se umikali posledicam prve prometne nesreče.  Po podatkih policije naj ne bi bil nihče od udeleženih huje poškodovan.

Dolenjska avtocesta je med predoroma Mali Vrh in Debeli Hrib proti Ljubljani je zdaj ponovno odprta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 10:50 9. Januar 2016.

    TRAJNI ODVZEM VOZNIŠKEGA DOVOLJENJA IN 5 LET V ZAPORU

  • mph
    00:33 9. Januar 2016.

    Po cestah razen takih, ki nimajo sploh vozniške, vozi tudi en kup takih, ki je ne bi smeli imeti. Absolutno …

  • 22:03 8. Januar 2016.

    to so že preverjal..noben odsek/uvoz/izvoz ne izstopa iz statistike

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.