Zaradi vrvic umik otroškega oblačila

Foto: Žurnal24 (Foto: ZPS)
Zaradi vrvic, ki predstavljajo nevarnost zadušitve, so iz prodaje umaknili otroški komplet UFFY UFFY znamke Norton.
Oglej si celoten članek

Gre za oblačilo v velikostni številki 86, ki je namenjeno otrokom, starim 18 mesecev, so sporočili iz Zveze potrošnikov Slovenije. Na dveh koncih v kapuci (210 milimetrov) ima oblekica vrvice z vozlički in vrvico dolžine 160 milimetrov na spodnjem delu kompleta.

Podrobnejši podatki o izdelku
Vrsta izdelka: otroška oblačila, tekstilni izdelki
Ime izdelka: otroški komplet "UFFY UFFY"
Tip/št.modela: art.37356/NE
EAN: 8300381055968
Znamka: Norton
Opis: na zgornjem delu je napis "Division Scotland Champion 1950 Play", na spodnjem pa: "Division Sixty Nine Supporter. The Great Challenge".  
Izvor: Italija

Dobavitelj je sicer izdelek že prostovoljno umaknil s trga. Na ZPS pa vsem, ki ste oblačilo kupili, svetujejo, da z njega odstranite vrvice, ker predstavljajo tveganje zadušitve.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.