Žarnić še minister

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
"Nova" ministrstva nimajo svoje spletne strani.
Oglej si celoten članek

Še danes zvečer je bil na spletni strani nekdanjega ministrstva za okolje in prostor kot minister predstavljen Roko Žarnić, kot državni sekretar pa Peter Gašperšič. To ministrstvo sicer zdaj spada pod ministrstvo za kmetijstvo in okolje, ki ga vodi Franc Bogovič, ter ministrstvo za infrastrukturo in prostor, ki ga vodi Zvonko Černač.

Nobeno od štirih na novo združenih ministrstev še nima svoje spletne strani. Na spletnih straneh nekdanjega ministrstva za šolstvo in šport, zdaj ministrstva za izobraževanje, kulturo, znanost in šport, celo ni ministrove ekipe, čeprav je znano, da ga vodi Žiga Turk, ki si je za državna sekretarja že izbral Mojco Škrinjar in Aleksandra Zorna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 23:06 16. Februar 2012.

    Na področju tehnologije tudi vi niste najbolj ažurni. Danes je namreč izšel novi OS X:<br />www.islo.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.