Zasačeni pri vlomu

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Povzročili precejšnjo materialno škodo, a odnesli niso nič.
Oglej si celoten članek

V petek zvečer okoli 22. ure so trije mladeniči poskušali vlomiti v stanovanjski blok na Jakopičevi ulici v Ljubljani. "Policija je posredovala takoj po obvestilu in prijela tri osumljence, dva 18-letnika in 17-letnika," je pojasnila Maja Ciperle Adlešič s PU Ljubljana. Med postopkom jim je zasegli tudi orodje, ki so ga uporabljali pri izvršitvi kaznivega dejanja. Osumljenci so povzročili za nekaj sto evrov materialne škode, odtujiti pa niso uspeli ničesar.

Dva dni zatem sta dva moška iz Slovaške poskušala vlomiti v stanovanjsko hišo, a ju je pri tem zalotil lastnik, zato sta pobegnila. Policija ju je pri pregledu okolice izsledila in odvzela prostost. "Odtujiti nista uspela ničesar, sta pa povzročila za nekaj tisoč evrov materialne škode," je pojasnila Adlešičeva.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.