Zasegli 177 sadik konoplje

Foto: PU Novo mesto Zasežena konoplja Foto: Žurnal24 Zasežena konoplja Foto: Žurnal24 Zasežena konoplja
Med hišno preiskavo odkrili drogo.
Oglej si celoten članek

Brežiški policisti so med hišno preiskavo na naslovu bivanja 42-letnega osumljenca odkrili prirejen prostor za gojenje prepovedane konoplje. "Prostor je bil opremljen s filtri, ventilatorjem, sijalkami, radiatorji in termometrom," je pojasnila Alenka Drenik s PU Novo mesto. Našli in zasegli so 177 rastlin konoplje, visoke do 130 centimetrov, manjšo količino posušenih rastlinskih delcev in dvajset posod z obrezanimi stebli konoplje.

Zasegli so tudi devet lovskih pušk, dele orožja in 1610 nabojev, 42-letniku pa odvzeli prostost in ga pridržali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 15:45 23. Januar 2015.

    Upam da bomo vsake 3dni brali o takih najdbah,ker tega je v slo kolikor češ. Sodit jim prednostno,strogo brez milosti...

  • mph
    15:08 23. Januar 2015.

    Hmm, čudno, da ne beremo tudi npr. zasegli 177 sadik tobaka ali kaj podobnega...

  • 13:12 23. Januar 2015.

    Naša policija je pa res "uspešna". :)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.