Zasegli 23 tisoč zavojčkov cigaret

Foto: PU Novo mesto Zaseg cigaret na Obrežju Foto: PU Novo mesto Zaseg cigaret na Obrežju Foto: PU Novo mesto Zaseg cigaret na Obrežju
Novomeški policisti in cariniki so na mejnem prehodu Obrežje v petek v predelanem tovornem vozilu našli 23.200 zavojčkov cigaret različnih znamk.
Oglej si celoten članek

Voznik tovornega vozila je bil 38-letni državljan Srbije, policisti pa so mu vzeli prostost in ga pridržali. Zaradi tihotapstva ga bodo ovadili.

Na mejni prehod se je pripeljal v petek nekaj po 5. uri zjutraj, policisti so opravili temeljito mejno kontrolo in pri pregledu tovornega vozila posumili, da je to predelano.

Skupaj z delavci mobilne enote carinskega urada Brežice so pregledali notranjost vozila in našli skrit prostor, v katerem so bili zavojčki. O najdbi in zasegu cigaret so obvestili tudi okrožnega državnega tožilca in preiskovalno sodnico.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.