Zasegli 64 tisoč škatlic cigaret

Foto: PU Ljubljana Zaseženi cigareti Foto: PU Ljubljana Zaseženi cigareti Foto: PU Ljubljana Zaseženi cigareti
Trije Madžari prejšnji teden v treh kombijih tihotapili cigarete iz Kitajske.
Oglej si celoten članek

Ribniški in cerkniški policisti so prejšnji četrtek na cesti Ribnica - Cerknica ustavili tri madžarske voznike, ki so vozili kombije registrskih oznak Nemčije in Madžarske.

Pri pregledu vozil so policisti našli kar okrog 64.000 škatlic cigaret kitajskega porekla; škatlice niso bile označene z znaki, ki dokazujejo plačilo trošarine.

Policisti so tovor zasegli, Madžare, stare 21, 34 in 43 let pa so zaradi tihotapljenja privedli k preiskovalnemu sodniku, ki je zanje odredil pripor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:26 20. Januar 2015.

    Tihotapili -od kje in kam - bi bilo k tej informaciji še dodati ! Cesta Ribnica - Cerknica ??? Pa …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.