Zasegli drogo in kukije

Foto: PU Murska Sobota Gojenje konoplje Foto: PU Murska Sobota Gojenje konoplje Foto: PU Murska Sobota Gojenje konoplje
Odkrili prostor za gojenje konoplje pod umetno svetlobo. Zasegli konopljo, prepovedane gobice in doma pečene kekse s prepovedanimi dodatki.
Oglej si celoten članek

Murskosoboški kriminalisti so zaradi suma storitve kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami na podlagi odredbe sodišča opravili hišno preiskavo pri 30-letniku iz območja Murske Sobote. Med hišno preiskavo so našli prirejen prostor za gojenje konoplje pod umetno svetlobo.

Poleg opreme, ki je ocenjena na vrednost okoli 15 tisoč evrov, so zasegli 48 sadik konoplje, velikosti od 20 do 30 cm, približno 2,5 kg posušene prepovedane droge konoplje, plastično škatlo z doma pečenimi keksi z dodatki konoplje, t. i. kukiji, ter manjšo vrečko z manjšo količino prepovedanih gobic in dve natančni digitalni tehtnici.

Zaradi posedovanja navedenih prepovedanih drog bodo kriminalisti podali kazensko ovadbo zoper 30-letnika in 24-letnico.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.