Zasegli drogo in orožje

Foto: PU Ljubljana Posušena konoplja, marihuana Foto: PU Ljubljana Konoplja, marihuana
Na območju Kočevja več hišnih preiskav zaradi prepovedane proizvodnje drog.
Oglej si celoten članek

Kočevski in ribniški policisti so v začetku meseca na podlagi odredb sodišča izvedli sedem hišnih preiskav zaradi sumov kaznivih dejanj neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami.

Odkrili so sedem prostorov, prirejenih za gojenje konoplje, zasegli približno dva kilograma posušenih delcev konoplje ter več predmetov in pripomočkov za gojenje te rastline. Med hišnimi preiskavami so policisti zasegli tudi dve pištoli in 10 nabojev. 

Zoper osumljence bodo policisti podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo, zoper dva od njih pa bo uveden še prekrškovni postopek po Zakonu o orožju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:31 21. September 2014.

    Sodobni fasizem nad prebivalci!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.