Zasegli konopljo in ekstazi

Foto: PU Koper Zasežena droga Foto: PU Koper Zasežena droga
Na obali so policisti zasegli konopljo in ekstazi.
Oglej si celoten članek

V sredo so policisti PP Koper ob 17.22 uri v Spodnjih Škofijah ustavili osebni avtomobil, ki ga je vozil 21-letni Hrvatinčan. Pri pregledu so ugotovili, da ima pri sebi dva manjša zavitka posušene konoplje, so sporočili s Policijske uprave Koper.

Glede na njegovo vedenje in način prikrivanja prepovedane droge so policisti posumili, da je  konoplja namenjena za nadaljnjo prodajo, zato so odredili pridržanje 21-letnika in pridobili odredbo za hišno preiskavo.

V hišni preiskavi so mu zasegli 880 gramov posušene konoplje in 40 tabletk ekstazija ter nekaj gotovine. Osumljenega so po zaslišanju izpustili, sledi kazenska ovadba.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:13 23. Februar 2013.

    Joj groza!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.