Zasegli kositrne palice

Murskosoboški policisti pri romunskem državljanu našli palice kositra v skupni vrednosti 24 tisoč evrov.
Oglej si celoten članek

Policisti iz Murske Sobote so prejšnji teden zaustavili in kontrolirali kombinirano vozilo bolgarskih registrskih številk, ki ga je vozil državljan Romunije, v avtomobilu pa so bili še štirje sopotniki. Policistom je bilo sumljivo, da so prevažali predmete v okvari, oziroma takšne, ki so bili zelo stari (deli motornih žag, starejši varilni stroji, vrtalni stroji).

Pod temi predmeti pa so policisti na tleh vozila našli v odejo zavitih 25 palic neznane svetle kovine.

Ugotovili so, da gre za palice kositra skupne teže 750 kg, katerih vrednost je ocenjena na 24 tisoč evrov. Tujci niso posedovali nobenih dokazil o lastništvu, zato so jih policisti priprli. Na palicah so bile tudi lastniške etikete; policisti bodo palice preko italijanskih varnostnih organov vrnili lastniku, zoper osumljence pa podali kazensko ovadbo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.