Zasegli mini skladišče cigaret

Foto: Carinska uprava RS
Foto: Carinska uprava RS
Poljskemu in romunskemu državljanu cariniki skupno zasegli 302380 zavojčkov cigaret.
Oglej si celoten članek

V petkovih jutranjih urah so delavci mobilnega mariborskega carinskega urada opravljali poostren nadzor na avtocestnem počivališču Lormanje.

Delo je bilo uspešno. "V kombiju z bolgarsko registracijo so v pregrajenem rezervoarju za gorivo odkrili 15.580 zavojčkov cigaret znamk Winston in LM. Pri kontroli praznega poljskega tovornega vozila, namenjenega v Italijo, so našli 187.800 zavojčkov cigaret znamke Classic z moldavskimi tobačnimi znamkicami. Skrite so bile v posebej izdelanem prostoru v dvojni steni tovornega dela vozila," s sporočili s Carinske uprave RS.

Cariniki so zasegli tovorno vozilo in cigarete, oba voznika, romunskega in poljskega državljana, pa so zaradi storitve carinskega prekrška predali v nadaljnji postopek.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.