Zasegli orožje in okostje živali

Foto: PU Maribor Zaseg pušk na Šentilju Foto: PU Maribor Zaseg pušk na Šentilju
Sum nezakonitega lova. 47-letniku zasegli orožje in pirotehniko.
Oglej si celoten članek

Šentiljski policisti so med hišno preiskavo pri 47-letniku v občini Šentilj zasegli prepovedano orožje in strelivo, prepovedano pirotehnične izdelke in  tudi okostje živali. 

Zoper moškega bodo zaradi suma nezakonitega lova podali kazensko ovadbo.  Zaradi posedovanja prepovedanega orožja in streliva ter pirotehničnih izdelkov bo izveden hitri postopek po Zakonu o orožju in Zakonu o eksplozivih in pirotehničnih izdelkih. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 11:08 23. Julij 2014.

    Zasežene zračne puške na sliki so pa res hudo lovsko orožje. Primerno temu je zasežena pirotehnika verjetno v obliki fižola.

  • mb
    07:52 23. Julij 2014.

    to na sliki so zračne puške<br />s tem ni mogel drugeja kot pa škorce in miši loviti pa še to …

  • 06:58 23. Julij 2014.

    zaradi suma nezakonitega lova ?na podlagi takih dokazov bi lahko 99% moske populacije prijavili zaradi suma posilstva saj posedujejo orodje …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.