Zasegli rastline konoplje visoke 180 cenitimetrov

Foto: PU Celje Konoplja Foto: PU Celje Konoplja Foto: PU Celje Konoplja Foto: PU Celje Konoplja
Šmarski policisti so sporočili, da so odkrili prostor prirejen za gojenje konoplje in zasegli 192 sadik konoplje.
Oglej si celoten članek

Policisti policijske postaje Šmarje pri Jelšah so v teh dneh opravili hišno preiskavo  pri 45-letnemu moškemu doma iz območja Podčetrtka ter  odkrili dva prostora prirejena za gojenje konoplje. Pri gojenju prepovedane droge pa naj bi sodelovala tudi Celjana stara 32 in 35 let.

Iz Policijske uprave Celje so sporočili, da so v  enem  prostoru  našli in zasegli 192 sadik konoplje, visoke približno 180  centimetrov.  Zasegli  so  tudi  več  opreme  potrebne  za gojenje konoplje ter specialna  gnojila  za  gnojenje. V sosednjem prostoru so našli tudi 189 lončkov, v katerih so bili ostanki že požetih rastlin konoplje.

Vse tri osumljence so kazensko ovadili  zaradi suma storitve kaznivega dejanja neupravičena proizvodnja in prometa s prepovedanimi drogami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.