Zasegli so mu 11 tisoč evrov in konopljo

Foto: PU Murska Sobota Konoplja Foto: PU Murska Sobota Konoplja
Policisti 33-letniku zasegli 11 tisoč evrov gotovine in nekaj prepovedane droge konoplje.
Oglej si celoten članek

Na začetku oktobra so murskosoboški kriminalisti zaradi suma storitve kaznivih dejanj s področja prepovedanih drog opravili hišno preiskavo pri 33-letniku, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

V hiši so policisti odkrili poseben prostor za gojenje prepovedane droge konoplje pod umetno svetlobo. Pri preiskavi so zasegli 20 sadik konoplje, visokih do 90 centimetrov, in dober kilogram posušene oziroma delno posušene konoplje. Osumljencu so zasegli tudi 11 tisoč evrov gotovine, ki naj bi jih pridobil s preprodajo prepovedane droge.

Zaradi kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami so ga tudi kazensko ovadili, so še sporočili s PU Murska Sobota.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.