Zasegli so mu drogo in orožje

Foto: Policijska uprava Ljubljana droge Foto: Policijska uprava Ljubljana droge Foto: Policijska uprava Ljubljana droge
28-letnemu Ljubljančanu so policisti zasegli 150 gramov heroina, okoli 400 gramov kokaina, tehtnice in pripomočke za redčenje prepovedane droge, več mobilnih telefonov ter pištolo z naboji. Sodnik je odredil pripor.
Oglej si celoten članek

Kriminalisti Policijske uprave Ljubljana so odvzeli prostost 28-letnemu Ljubljančanu, osumljenemu več kaznivih dejanj s področja prepovedanih drog. Prijeli so ga po večmesečnih kriminalističnih preiskavah trgovine s prepovedano drogo, v kateri so sodelovali kriminalisti Policijske uprave Ljubljana in Novo mesto.

Zasegli drogo in orožje

V hišni preiskavi na domu so mu zasegli okoli 150 gramov heroina, okoli 400 gramov kokaina, tehtnice in pripomočke za redčenje prepovedane droge, več mobilnih telefonov ter pištolo z naboji.

Osemindvajsetletnika so kriminalisti včeraj s kazensko ovadbo privedli na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku, ki je zanj odredil pripor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • MK
    14:09 27. Oktober 2011.

    zihr čefur

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.