Zasegli so mu že štiri avtomobile

Foto: Barbara Milavec
Foto: Barbara Milavec
Gorenjska. Skokovito povečanje števila zaseženih vozil. Letos so jih zasegli že več kot sto, lani v vsem letu 85.
Oglej si celoten članek

Zakon. Gorenjski policisti so od 1. julija, odkar velja nova zakonodaja, zasegli več kot 50 vozil. Skupaj so jih tako letos zasegli že več kot sto, celotno lansko leto pa 85.

Nekaterih ne izuči

Policisti so ta teden zasegli že tri vozila. “V prvi polovici leta predvsem kršiteljem, zoper katere so bili pravnomočni najmanj trije hujši prekrški. Po 1. juliju je najpogostejši vzrok vožnja brez vozniškega dovoljenja,” je pojasnil Leon Keder, predstavnik za odnose z javnostmi pri Policijski upravi Kranj. Nekateri navad ne spreminjajo. “Nekemu vozniku smo zasegli štiri osebne avtomobile, trem voznikom po dve vozili, med njimi mladoletniku predelan moped in neregistriran traktor, ki ga je vozil brez vozniškega dovoljenja,” je razkril Keder. O usodi zaseženih vozil odloča sodišče.

Sicer pa so gorenjski policisti v sredo dopoldne v sklopu evropskega koordiniranega nadzora hitrosti izvedli poostren nadzor pri Osnovni šoli Poljane v Poljanski dolini. Našteli so 14 kršitev, najvišja izmerjena hitrost v naselju je bila 93 kilometrov na uro.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:01 26. Avgust 2011.

    zopet samo policija nekaj naredi...samo zopet nič v korist državljanov!! Raje iščimo odgovorne za gosp.krizo(kraje) in preglejmo njihova finančna stanja!!...samo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.