Zaspal in zbil delavca?

Foto: Žurnal24
Pri kraju Belca je voznik zbil cestnega delavca, ki je hudo poškodovan, za njegovo življenje pa se borijo v UKC Ljubljana.
Oglej si celoten članek

Nesreča se je zgodila na cesti Kranjska Gora–Jesenice pri kraju Belca. Voznik osebnega avtomobila je zbil izvajalca del na cesti. Vzrok bi lahko bila prevelika hitrost, po neuradnih podatkih pa naj bi voznik zaspal za volanom.

Voznik je pred cestno zaporo bočno oplazil dve osebni vozili, prebil zaporo in zbil delavca. Dobil je hude poškodbe, oživljali so ga na kraju nesreče, nato pa s helikopterjem prepeljali v Ljubljano, kjer se borijo za njegovo življenje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.