Zastoje povzročajo še toča in poplave

Foto: Žurnal24 Na Gorenjskem že klesti toča.
Na gorenjski avtocesti med cestninsko postajo Torovo in priključkom Brnik v smeri Ljubljane promet ovira toča. Zastoji so tudi drugod na naših cestah.
Oglej si celoten članek

Po podatkih prometnoinformacijskega centra je gneča zlasti na gorenjski in primorski avtocesti, kjer je k običajni petkovi gneči prispevala še toča.

V Prekmurju pa promet ovirajo poplave. Tako je zaprta regionalna cesta Črenšovci–Razkrižje, še vedno pa je zaprt tudi prehod Hotiza.

Jutri na prometnoinformacijskem centru pričakujejo zmerno gnečo, huje pa bo v nedeljo popoldne, ko se bodo ljudje vračali s krajših počitnic, ki so si jih privoščili na račun prostega četrtka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.