Zastoji le na mejnih prehodih

Foto: Žurnal24 (Foto: Prometno-informacijski center)
Kot kaže so se vozniki zaradi slabega vremena porazdelili skozi ves dan, zato na cestah ni zastojev.
Oglej si celoten članek

Kljub drugačnim pričakovanjem je današnji dan glede gneče na naših cestah minil mirno. Brez zastojev in le z občasnimi čakalnimi dobami na mejnih prehodih. Trenutno je treba čakati le še na Gruškvju, in sicer pol ure.

Kilometrske kolone na Hrvaškem
Je pa pri sosedih promet v znamenju kilometrskih zastojev. Najhuje je bilo med Zagrebom in Karlovcom pred cestninsko postajo Lučko, kjer je kolona vozil dosegla tudi 3 kilometre. Proti mostu na Krk se je vila kolona dolga 5 kilometrov, na Jadranski magistrali pa je promet ves dan potekal počasi.

Gneča je bila proti morju in iz smeri morja, ugotavljajo v hrvaškem avtoklubu, zato menijo, da je najboljši nasvet tudi za prihodnje dni – potrpežljivost.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.