Zastoji na cesti: Pred nami prometno najbolj obremenjeni vikend v sezoni.

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
V Italiji in na Bavarskem v Nemčiji se začenjajo počitnice, z njimi pa prometno najbolj obremenjeni vikend v sezoni. Premislite torej, kdaj in kako se odpravite na pot.
Oglej si celoten članek

Pred koncem tedna, ki bo eden prometno najbolj obremenjenih v sezoni, s slovenskih cest že poročajo o zastojih in povečanem prometu.

Na štajerski avtocesti je zaradi okvare vozila zaprt vozni pas med priključkom Šentilj in cestninsko postajo Pesnica proti Mariboru, nastala kolona, dolga približno dva kilometra. Za osebna vozila je obvoz možen po regionalni cesti Šentilj - rondo Pesnica, sporočajo s prometno - informacijskega centra. 

 Ljubljana - Koper, med priključkom Brezovica in cestninsko postajo Log v smeri Kopra je zgoščen promet.

Zastoj  je tudi na primorski avtocesti in med Logatcem in Ljubljano, v smeri proti Ljubljani.

Na primorski avtocesti, med priključkom Brezovica in cestninsko postajo Log v smeri Kopra je trenutno promet zgoščen. 

Na mejnem prehodu Gruškovje je  pri izstopu in vstopu v državo treba čakati do pol ure.

dezurni@zurnal24.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.