Zastoji na slovenskih cestah

Foto: Žurnal24 (Foto: IFP)
Tujci imajo zaradi verskega praznika podaljšan konec tedna, na štajerski avtocesti že nastajajo zastoji. Kolona pri Tepanjah je dolga dva kilometra in pol.
Oglej si celoten članek

Cerkveni praznik je Avstrijcem, Nemcem in Francozom podaljšal konec tedna, kar se pozna tudi na slovenskih cestah. Pri Tepanjah pred predorom Golo rebro v smeri Ljubljane je kolona vozil dolga 2,5 kilometra.

Na štajerski avtocesti je v predoru Podmilj v smeri Maribora zaradi vzdrževalnih del zaprt prehitevalni pas.

"Zastoji na cestah naj bi bili ves dan, večje obremenitve pa se pričakuje nekako do poldneva,"
so za zurnal24.si povedali na Prometno-informacijskem centru.

Foto: Žurnal24 delo na cesti, avtoceste



Tekoč promet konec tedna
Promet bo konec tedna povečan, že zaradi napovedanega slabega vremena, prav tako pa tudi zaradi podaljšanega konca tedna, ki ga imajo tujci. Danes in jutri naj bi se promet umiril, večje zgostitve pa se pričakuje v nedeljo, ko se bodo dopustniki vračali domov.

V nedeljo na cestah ne bo tovornih vozil, tako da bodo kolone hitrejše, še pravijo na Prometno-informacijskem centru.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.