Zastoji po celi državi

Foto: Gregor Katič Gneča, zastoj Foto: Gregor Katič Gneča, zastoj Foto: Gregor Katič Gneča, zastoj Foto: Anže Petkovšek Zastoj, gneča Foto: Bralka Simona Kolona na Karavnkah Foto: Bralka Simona Kolona na Karavnkah Foto: Bralka Simona Kolona na Karavnkah Foto: Bralka Simona Kolona na Karavnkah Foto: Bralka Simona Kolona na Karavnkah Foto: Bralka Simona Kolona na Karavnkah
Zaradi prometnih nesreč in obilice enodnevnih dopustnikov, ki lovijo zadnji počitniški vikend, marsikateri voznik po državi stoji v zastoju. Najhuje je na gorenjski avtocesti ter na Karavankah.
Oglej si celoten članek

Po Podatkih Prometno-informacijskega centra je stanje na cesti sledeče:

Gost promet z zastoji:

- na gorenjski avtocesti v smeri Avstrije med počivališčem Jesenice in predorom Karavanke, kar 1,6 kilometrov
- na cesti Portorož - Izola - Koper.

Zgoščen promet je na gorenjski avtocesti med priključkom Brezje in viaduktom Peračica v smeri Ljubljane, na cesti Bled - Lesce ter v obe smeri med Koprom in Dragonjo.

Čakalne dobe na mejnih prehodih za osebna vozila:

- pri izstopu: Dragonja 30 minut, Jelšane 20 minut;
- pri vstopu: Jelšane 40 minut, Starod 2 uri.

Velja opozorilo, da se danes na Bledu pričenja svetovno prvenstvo v veslanju, zato bodo prometnice v okolici Bleda danes in v prihodnjih dneh zelo obremenjene.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.